Zajímá vás: Repas a záruky

Jaké poskytujete záruky na repasovaná zařízení?

S ohledem na míru opotřebení a estetický vzhled jsou zařízení roztříděna do kategorií:

Třída Platinum:
Otestovaný produkt, který je v bezvadném technickém stavu a vypadá jako zcela nový. Bez škrábanců a chyb. Většinou jde o přebalené výstavní kusy, modely nebo o skladový přebytek.

Třída Gold: Otestovaný a použitý produkt, který je v bezvadném technickém a zachovalém estetickém stavu. 100% displej bez škrábanců a chyb.

Třída Silver:
Otestovaný a použitý produkt, který funguje bezchybně a je v přijatelném estetickém stavu. Jsou ve 100% technickém stavu, ale mohou se vyskytnout menší škrábance, opotřebení plastu, mírně zabarvení nebo menší promáčknutí. Jejich displej je v zachovalém stavu s minimálními, nikoli rušivými chybami (jako např. vadný pixel, menší škrábanec nebo malý flek podsvícení na okraji displeje, mimo zorné pole).

Třída Bronze:
Otestovaný a použitý produkt, který má značné estetické vady (viditelnější škrábance, hlubší promáčknutí, praskliny plastu, fleky nebo vadné pixely na displeji). Navzdory svým estetickým chybám tyto produkty fungují spolehlivě.

Třída Bazar:
Jsou ve 100% technickém stavu, možné nedostatky na krytu zařízení: chybějící kousek plastu, větší prasklina, silnější opotřebení. Další možné nedostatky: větší škrábance, fleky, pixelové chyby na obrazovce, nefunkční baterie – podrobný popis poskytuje náš zákaznický servis
Doporučujeme je především do takového prostředí, ve kterém není nezbytností dokonalá kvalita obrazu a estetika, jako např. do průmyslového prostředí, serverových místností a do dílen.


Bez ohledu na estetický vzhled je na všechna zařízení poskytována standardní záruční lhůta 24 měsíců.